Algemeen

Connect to your phone

Snel en gemakkelijk koppelen met smartphone

  Achtergrond & opdracht

  We lopen dag in dag uit rond met een portemonnee en sleutels. Alles in je portemonnee en aan je steultelbos geeft je toegang tot iets of zegt iets over een stukje van je jezelf. De kans is alleen groot dat je je sleutelbos of portemonnee ene keer vergeet mee te nemen. Dat gaat je met je smartphone niet zo snel gebeuren: je kijkt er iedere 6 minuten op!

  Daarnaast zitten er in je smartphone ook allerlei stukje van je identiteit. Bij elkaar vormen ze een kopie van jouw (digitale) identiteit. Wat zou het gaaf zijn als je deze identiteit kan gebruiken om toegang te krijgen tot een gebouw, je fiets, auto of er een bestelling mee zou kunnen plaatsen. Hoef je ook nooit meer je portemonnee of sleutelbos mee te nemen!

  Concept

  Door de de smart tag als unieke identifier te integreren in het frame van een fiets, de deurlijst van een auto, een deurslot of vending machine op te nemen, hoef je alleen nog maar het scherm van je telefoon tegen de smart tag te houden om herkent te worden.

  Je kan zo in alle eenvoud een deur openen, je fiets van het slot halen of een bestelling plaatsen en afrekenen via je smartphone. De smart tag vormt de digitale vingerafdruk van de deur, het apparaat of het object waar het in geïntegreerd is. Door je digitale identiteit (smartphone) daar tegenaan te tikken wordt een verbinding tot stand gebracht. De bediening vindt vervolgens gewoon plaats via het scherm van je smartphone. Dus geen dure apparaten met schermen waarop je je bestelling hoeft door te geven, maar gewoon via je eigen scherm.

Other cases

This is not our only case! Checkout our other cases.

Cases

Connect to your phone

Snel en gemakkelijk koppelen met smartphone

Bekijk case

Smart packaging

Online laag voor producten

Bekijk case

SSD

Inloggen voor ouderen

Bekijk case